Traficanții de țigări s-au întors înot în Ucraina după ce au fost depistaţi de polițiștii de frontieră pe malul Tisei

///Traficanții de țigări s-au întors înot în Ucraina după ce au fost depistaţi de polițiștii de frontieră pe malul Tisei

Traficanții de țigări s-au întors înot în Ucraina după ce au fost depistaţi de polițiștii de frontieră pe malul Tisei

2021-05-05T09:37:01+03:00 5 May 2021|Știri|

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat la frontiera verde, 17.980 pachete de ţigări provenite din contrabandă, în valoare de 210.500 lei.

În data de 1 mai a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.30, au observat pe direcția localității Rona de Sus, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul țării.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au trecut înot apa râului Tisa, ajungând pe teritoriul statului vecin.

Mai multe detalii aici: https://www.emaramures.ro/traficantii-de-tigari-s-au-intors-inot-in-ucraina-dupa-ce-au-fost-depistati-de-politistii-de-frontiera-pe-malul-tisei/