Țigări în valoare de peste un milion de lei confiscate la frontiera cu Ucraina

///Țigări în valoare de peste un milion de lei confiscate la frontiera cu Ucraina

Țigări în valoare de peste un milion de lei confiscate la frontiera cu Ucraina

2021-10-05T09:42:38+03:00 5 October 2021|Știri|

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au  desfăşurat două acțiuni pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu țigări, în urma cărora au confiscat aproximativ 84.000 pachete de ţigări de proveniență ucraineană, în valoare de peste 1.000.000 de lei.

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Izvoarele Sucevei au declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, lucrătorii noștri aflați în misiune pe DC 86A au observat, venind dinspre cătunul Coblioara, un microbuz înmatriculat în Franța. Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea mașinii în trafic. Însă șoferul a ignorat semnalele și și-a continuat deplasarea. Imediat colegii noștri au pornit în urmărirea microbuzului pe care, după aproximativ un kilometru, l-au găsit abandonat în curtea unui imobil din localitatea Bobeica.

Mai multe detalii aici: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/sighetu-marmatiei/i-tigari-in-valoare-de-peste-un-milion-de-lei-confiscate-la-frontiera–cu-ucraina-25356.html