Ţigări de contrabandă descoperite în pădure, la frontiera de nord

///Ţigări de contrabandă descoperite în pădure, la frontiera de nord

Ţigări de contrabandă descoperite în pădure, la frontiera de nord

2021-07-21T16:04:10+03:00 21 July 2021|Știri|

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, aproximativ 5.500 pachete cu ţigări, în valoare de peste 63.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă. Totodată, o maşină de teren a fost confiscată pentru continuarea cercetărilor.

În data de 20 iulie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, poliţiştii de frontieră, în cooperare cu colegii din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 11.30, polițiștii de frontieră au descoperit, abandonat, pe direcţia localităţii Borşa, într-o zonă foarte greu accesibilă, un autoturism de teren fără numere de înmatriculare, iar în apropierea lui două colete voluminoase cu ţigări.

Mai multe detalii aici: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/sighetu-marmatiei/i-tigari-de-contrabanda-descoperite-in-padure-la-frontiera-de-nord-24571.html