Marinari egipteni cercetați pentru contrabandă cu țigarete

///Marinari egipteni cercetați pentru contrabandă cu țigarete

Marinari egipteni cercetați pentru contrabandă cu țigarete

2021-04-12T15:43:39+03:00 12 April 2021|Știri|

O echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Constanţa şi lucrători ai Căpităniei Portului Constanţa au descoperit, pe o navă sub pavilion Insulele Comore, acostată în portul Midia, aproximativ 800 de pachete de ţigări pe care trei marinari egipteni încercau să le introducă ilegal în România.

În data de 11.04.2021, în jurul orei 14.00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Constanţa şi lucrători ai Căpităniei Portului Constanţa, acţionând în baza unor informaţii, s-au deplasat în portul Midia, pentru a efectua un control la o navă, sub pavilion Insulele Comore. În acest timp, doi marinari egipteni au fost observaţi aruncând peste bordul navei, pe cheu, doi saci care conțineau țigări.

O echipă a continuat controlul asupra navei, unde s-au descoperit, în cabinele a trei marinari egipteni, ascunse și nedeclarate 340 de pachete cu țigarete.

Mai multe detalii aici: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/i-marinari-egipteni-cercetati-pentru-contrabanda-cu-tigarete-23542.html