Maramureșean cercetat pentru contrabandă

///Maramureșean cercetat pentru contrabandă

Maramureșean cercetat pentru contrabandă

2021-04-15T11:38:41+03:00 15 April 2021|Știri|

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au descoperit și confiscat 9.740 pachete țigări, aflate într-un autoturism, pe care un maramureșean intenționa să le transporte și ulterior să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 14 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control desfăşurate în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au identificat în trafic, pe raza localității Crăciunești, județul Maramureș, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, despre care se dețineau date că este implicat în transportul de țigarete din contrabandă.

În mometul observării autospecialei Poliției de Frontieră, șoferul mijlocului de transport a oprit brusc pe marginea carosabilului, a ieșit din mașină și a fugit printre casele din apropiere.

Mai multe detalii aici: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/sighetu-marmatiei/i-maramuresean-cercetat-pentru-contrabanda-23562.html