Flagrant organizat contrabandiștilor de țigarete în Portul Constanța

///Flagrant organizat contrabandiștilor de țigarete în Portul Constanța

Flagrant organizat contrabandiștilor de țigarete în Portul Constanța

2021-04-16T14:35:21+03:00 16 April 2021|Știri|

Echipa de control constituită la nivelul Gărzii de Coastă Constanța a organizat un flagrant pentru identificarea și reținerea unor marinari egipteni care încercau să comercializeze țigarete de contrabandă în Portul Constanța.

În data de 15.04.2021, în jurul orei 17.00, în urma unui denunț, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat activități specifice, deplasându-se în dana 37 a Portului Constanța, unde era acostată o navă străină, sub pavilion Egipt. La fața locului, a fost identificat un grup de marinari care a încercat să ofere spre comercializare lucrătorilor noştri, 1.370 de pachete cu țigări de contrabandă.

Imediat, echipa de control a desfășurat activități de identificare și reținere a celor în cauză, însă aceștia nu s-au supus somațiilor legale și au fost executate cu respectarea prevederilor legale cinci focuri de avertisment în plan vertical, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale. În urma flagrantului organizat au fost identificate și reținute patru persoane, marinari egipteni îmbarcați pe nava amintită anterior.

Mai multe detalii aici: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/i-flagrant-organizat-contrabandistilor-de-tigarete-in-portul-constanta-23577.html