36.700 de țigarete descoperite ascunse în două mijloace de transport, în P.T.F. Calafat

2023-03-06T18:18:03+03:006 March 2023|Știri|

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit  în urma unor controale efectuate asupra a două mijloace de transport, cantitatea de 36.700 de țigarete, ascunse și nedeclarate, în cabină și printre marfa transportată.

În acest sfârșit de săptămână, la diferite intervale de timp,, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, polițiștii au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară un microbuz înmatriculat în Cehia, care transporta diverse bunuri, și un ansamblu rutier care transporta o macara pe ruta Turcia-Germania.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au descoperit, disimulate în cutii de branză, precum și în cabina automarfarului, mai multe pachete de țigări, de diverse mărci.

În urma inventarierii cantității de tigări, a rezultat cantitatea totală de 36.700 de țigarete (1.835 pachete), inscripționate cu numele unor diferite mărci și care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, respectiv turcesc.

Mai multe detalii aici: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/giurgiu/i-36700-de-tigarete-descoperite-ascunse-in-doua-mijloace-de-transport-in-ptf-calafat-32617.html

Go to Top