Percheziţii la o grupare de contrabandişti care aduceau ţigări peste frontieră şi cu o dronă

2021-09-30T13:31:49+03:0028 September 2021|Știri|

Peste 40.000 de pachete de ţigări, dar şi sume importante de bani au fost ridicate în urma a 32 de percheziţii pe care poliţiştii şi poliţiştii de frontieră din Botoşani le-au efectuat, în cursul zilei de marţi, în mai multe locaţii din judeţ, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, potrivit Agerpres.

Anchetatorii au stabilit că, începând cu luna ianuarie a acestui an, 28 de persoane ar fi introdus pe teritoriul României şi, ulterior, ar fi distribuit ţigările aduse din Ucraina sau din magazine de tip duty-free. Persoanele implicate ar fi acţionat “într-un mod conspirat, împreună cu cetăţeni ucraineni, între care există relaţii bine determinate şi de încredere, pentru a distribui o cantitate cât mai mare de ţigarete de contrabandă, în vederea încasării de importante beneficii materiale ilegale”.

Mai multe detalii aici: https://www.stiripesurse.ro/perchezitii-la-o-grupare-de-contrabandisti-care-aduceau-tigari-peste-frontiera-si-cu-o-drona_2016994.html

 

Go to Top