100 de amenzi și mii de țigări confiscate în județul Bihor

2021-02-05T10:53:24+03:005 February 2021|Știri|

A fost o razie de amploare în municipiul Salonta, unde au descins, miercuri, peste 50 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, inspectori veterinari și specialiști de la Garda Forestieră. Timp de cinci ore au fost legitimate mai bine de 200 de persoane și au fost verificate zeci de vehicule și firme.

Verificările au început miercuri, la ora 9:00, când Salonta a fost împânzită de polițiști din oraș, împreună cu cei de la Ordine Publică, de la Rutieră, Investigarea Criminalității Economice și luptători de la Acțiuni Speciale. În total, 52 de oameni ai legii au acționat ”prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, a delictelor silvice, a actelor ilicite de comerț, pentru prevenirea și combaterea răspândirii noului coronavirus și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul comunităților locale”, a transmis comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Verificările s-au întins și în localitățile de lângă Salonta. Astfel, la o firmă din Avram Iancu, polițiștii au descoperit 3.540 de țigarete de diferite mărci, netimbrate și timbrate nelegal, ascunse în interiorul a două aparate de tip „slot machine” nefuncționale. Alături de țigări au fost găsiți și 173 de lei, despre care se bănuiește că provin din vânzarea de țigarete provenite din contrabandă.

Mai multe detalii aici: https://www.bihorjust.ro/salonta-sub-asediul-politiei-au-fost-date-peste-100-de-amenzi-si-au-fost-confiscate-mii-de-tigari-si-lemne-fara-documente/

Go to Top