Țigări în valoare de aproximativ 137.000, lei confiscate la frontiera de nord

2020-10-21T13:35:15+03:0019 October 2020|Știri|

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției Frontieră Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unor acțiuni individuale dar și în cooperare cu alte autorități, aproximativ 11.800 pachete cu ţigări, în valoare de peste 137.000 lei, precum și plante și substanțe psihotrope.

În data de 17 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureș, în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Sighetu Marmației, oamenii legii s-au deplasat la un imobil nelocuit, aflat în construcție, de pe raza localităţii Rona de Sus, județul Maramureș, unde aveau date că se află depozitată o cantitate mare de ţigări provenită din activităţi de contrabandă.

Lucrătorii noștri au descoperit în interiorul imobilului unsprezece colete ce conțineau țigări de contrabandă, un ambalaj sferic învelit în staniol ce conținea o substanță de culoare verde- oliv cu miros înțepător specific cannabisului, precum și două plante de dimensiuni mici, posibil tot cannabis.

 

Mai multe detalii regăsiți aici:https://www.politiadefrontiera.ro/ro/sighetu-marmatiei/i-tigari-in-valoare-de-aproximativ-137000-lei-confiscate-la-frontiera-de-nord-21460.html

 

Go to Top