Jumătate de milion de țigarete de contrabandă, descoperite în Lugoj

2020-09-16T12:33:55+03:0015 September 2020|Știri|

Poliţiştii din Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au descoperit peste jumătate de milion de țigarete de contrabandă, în urma a 2 percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Lugoj.

La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din Făget, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, cu sprijinul lucrătorilor vamali din cadrul echipelor mobile, al unui schipaj canin specializat în detectarea de țigări și droguri din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J Timiș, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, în Lugoj, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Poliției Orașului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Mai multe detalii aici: https://www.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/jumatate-de-milion-de-tigarete-de-contrabanda-descoperite-in-lugoj

Go to Top