Țigări în valoare de peste 186.000 de lei confiscate la frontiera de nord

2020-07-13T09:44:21+03:0013 July 2020|Știri|

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat în urma unor acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă, 15.944 pachete cu țigări de provenienţă extracomunitară. Țigările, în valoare totală de 186.544 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, la fel și mașinile folosite în activitatea infracțională. O persoană este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Sâmbătă, 11 iulie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au desfășurat o acțiune pentru combaterea contrabandei cu produse accizabile din tutun. În jurul orei 17.00, colegii noștri au oprit pentru control, în localitatea Siret, un autovehicul marca Volkswagen Caddy, înmatriculat în Ucraina. Mașina era condusă de G.B., în vârstă de 55 de ani, având dublă cetățenie română și ucraineană. Existând suspiciuni că acesta ar transporta țigări provenite de pe teritoriul ucrainean, șoferul și mașina au fost conduse la sediul STPF Suceava pentru efectuarea unui control.

Mai multe detalii aici: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-tigari-in-valoare-de-peste-186000-de-lei-confiscate-la-frontiera-de-nord—-20628.html

Go to Top