Bărbat reţinut pentru contrabandă cu ţigări şi ultraj

2020-02-14T15:49:01+03:0014 February 2020|Știri|

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia contrabandei cu ţigări de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiş, un cetățean român a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj deoarece a lovit un poliţist de frontieră, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Ieri, 13.02.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timiș au desfășurat o acțiune pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu țigări, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 19.00, echipajul poliției de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri în trafic, pe comunicația Grabaț – Lenauheim, un autoturism despre care aveau informații că este folosit la transportul de țigări de contrabandă. Șoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate şi alte echipaje ale Poliției de Frontieră.

Mai multe detalii: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/timisoara/i-barbat-retinut-pentru-contrabanda-cu-tigari-si-ultraj-19632.html

Go to Top