Un cetăţean român cercetat şi zeci de mii de pachete cu țigări confiscate

2019-10-04T12:34:05+03:004 October 2019|Știri|

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, în urma unor acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă, peste 26.700 pachete cu țigări de provenienţă ucraineană. Un cetăţean român a fost sancţionat contravenţional, iar ţigările în valoare totală de 311.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În data de 2 octombrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul sectorului a observat un grup de persoane care transporta de la frontiera de stat spre localitatea Bobeica, mai multe colete voluminoase.

Imediat, colegii noștri au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit în pădure.

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată, cei în cauză nu s-au oprit.

Mai multe detalii aici:https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-un-cetatean-roman-cercetat-si-zeci-de-mii-de-pachete-cu-tigari-confiscate–18234.html

 

Go to Top