Audi A8 încărcat cu ţigări de 35.000 de euro, capturat la Nisipitu

2019-07-15T11:29:45+03:0015 July 2019|Știri|

Lucrătorii de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava au realizat o captură semnificativă de ţigări de contrabandă, aproape 15.000 de pachete, după o acţiune derulată în miezul nopţii de miercuri spre joi.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan, în jurul orei 00.30, un echipaj de la STPF Suceava a identificat în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Nisipitu, un autoturism marca Audi A8 înmatriculat în Marea Britanie despre care existau suspiciuni că ar fi transportat ţigări de contrabandă. Poliţiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea mașinii, însă conducătorul acesteia i-a ignorat și a continuat deplasarea în viteză. În aceste condiţii oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului suspect, dar la scurt timp acesta a fost descoperit în curtea unui imobil din apropiere, după ce fusese abandonat. Cu acordul proprietarului imobilului, care a declarat că șoferul autoturismului Audi intrase în curte fără aprobarea sa, poliţiștii de frontieră au verificat autoturismul și au constatat că era încărcat cu ţigări de contrabandă.

Mai multe detalii aici: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-07-12/Audi-A8-incarcat-cu-tigari-de-35000-de-euro-capturat-la-Nisipitu

Go to Top