Stop Contrabanda Agregator de informaţii în timp real despre contrabanda cu ţigări
În fiecare lună te informăm despre cele mai noi capturi realizate de autorităţile competente si cele mai importante ştiri despre contrabanda cu ţigarete si produse din tutun din Romania.

Email
Mulțumim pentru abonare! Începând cu luna aprilie vei primi lunar cele mai importante informații despre contrabanda cu țigări, capturile înregistrate și eforturile autorităților în acest sens și alte articole și investigații jurnalistice despre acest subiect. Pentru orice sugestie, te rugăm să vizitezi secțiunea CONTACT

Focuri de armă la frontiera cu Ucraina pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

05 Apr 2018
Focuri de armă la frontiera cu Ucraina pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări

Lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi - judeţul Botoşani au reţinut un cetăţean ucrainean care a încercat să introducă ilegal în România, peste "frontiera verde", aproximativ 7.500 pachete cu ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Potrivit sursei citate, pentru reţinerea contrabandiştilor, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase nouă focuri de armă în plan vertical, conform prevederilor legale.

Poliţiştii de frontieră au observat, miercuri seară, pe raza localităţii de frontieră Racovăţ, mai multe persoane care au trecut fraudulos frontiera de stat în România, transportând colete voluminoase.

Pentru mai multe detalii, accesați: https://www.romaniatv.net/focuri-de-arma-la-frontiera-cu-ucraina-pentru-prinderea-unor-contrabandisti-de-tigari_413213.html