Stop Contrabanda Agregator de informaţii în timp real despre contrabanda cu ţigări
În fiecare lună te informăm despre cele mai noi capturi realizate de autorităţile competente si cele mai importante ştiri despre contrabanda cu ţigarete si produse din tutun din Romania.

Email
Mulțumim pentru abonare! Începând cu luna aprilie vei primi lunar cele mai importante informații despre contrabanda cu țigări, capturile înregistrate și eforturile autorităților în acest sens și alte articole și investigații jurnalistice despre acest subiect. Pentru orice sugestie, te rugăm să vizitezi secțiunea CONTACT

Video. Digi24:România furată | Contrabanda cu țigări, o „gaură” de 8 miliarde de euro

31 Mar 2017
Video. Digi24:România furată | Contrabanda cu țigări, o „gaură” de 8 miliarde de euro

România a pierdut aproape 8 miliarde de euro în ultimii zece ani după ce sute de milioane de țigarete de contrabandă au intrat ilegal în țară. Guvernele care s-au perindat la conducere în ultimul deceniu au avut abordări diferite. Contrabanda a scăzut de la un nivel record, în 2010, dar în ultima perioadă a început din nou să crească, iar în felul acesta țara se află într-un top negativ al Uniunii Europene.

Prețul țigărilor influențează direct acest fenomen. În România sunt cele mai scumpe ţigări din toată regiunea. Contrabandiștii profită de asta și își sporesc averile, în timp ce statul continuă să piardă.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: http://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-furata/romania-furata-contrabanda-cu-tigari-o-veche-problema-696709