Stop Contrabanda Agregator de informaţii în timp real despre contrabanda cu ţigări
În fiecare lună te informăm despre cele mai noi capturi realizate de autorităţile competente si cele mai importante ştiri despre contrabanda cu ţigarete si produse din tutun din Romania.

Email
Mulțumim pentru abonare! Începând cu luna aprilie vei primi lunar cele mai importante informații despre contrabanda cu țigări, capturile înregistrate și eforturile autorităților în acest sens și alte articole și investigații jurnalistice despre acest subiect. Pentru orice sugestie, te rugăm să vizitezi secțiunea CONTACT

S-a lansat "ACTIV", ONG-ul care se va implica in lupta impotriva contrabandei

21 Sep 2017
S-a lansat "ACTIV", ONG-ul care se va implica in lupta impotriva contrabandei

Astăzi s-a lansat asociaţia “ACTIV”, primul NGO din România care are drept scop conştientizarea publicului şi a autorităţilor cu privire la consecinţele negative ale traficul ilicit de mărfuri. La conferinţă au luat cuvântul reprezentanţi ai Autorităţii Vamale, Poliţiei de Frontieră, Poliţiei Române, dar şi ai industriei alcoolului, textilelor şi tutunului.

Adrian Frăţilă, din partea British American Tobacco, a vorbit despre efectele nefaste pe care contrabanda cu ţigări le are asupra economiei, sănătăţii publice şi securităţii naţionale, dar şi despre capturile înregistrate de harta în timp real prezentă pe website-ul www.stopcontrabanda.ro.

Pentru mai multe informatii accesaţi:https://asociatiaactiv.ro/comunicate-de-presa/