Stop Contrabanda Agregator de informaţii în timp real despre contrabanda cu ţigări
În fiecare lună te informăm despre cele mai noi capturi realizate de autorităţile competente si cele mai importante ştiri despre contrabanda cu ţigarete si produse din tutun din Romania.

Email
Mulțumim pentru abonare! Începând cu luna aprilie vei primi lunar cele mai importante informații despre contrabanda cu țigări, capturile înregistrate și eforturile autorităților în acest sens și alte articole și investigații jurnalistice despre acest subiect. Pentru orice sugestie, te rugăm să vizitezi secțiunea CONTACT

Piața neagră a țigaretelor a ajuns la 15,6% in ianuarie, în scădere semnificativă (studiu Novel)

26 Feb 2018
Piața neagră a țigaretelor a ajuns la 15,6% in ianuarie, în scădere semnificativă (studiu Novel)

Piaţa neagră a ţigaretelor a scăzut semnificativ în ianuarie 2018, cu 2,7 puncte procentuale faţă de noiembrie 2017, până la 15,6% din totalul consumului, potrivit unui studiu de profil, remis, duminică, AGERPRES.
Aceasta este cea mai importantă scădere înregistrată din martie 2016, iar ponderea se află uşor sub media anuală a comerţului ilegal din 2017, de 16%. 

Pentru mai multe informații accesați: https://www.agerpres.ro/economic/2018/02/25/piata-neagra-a-tigaretelor-a-ajuns-la-15-6-in-ianuarie-in-scadere-semnificativa-studiu--61707