Stop Contrabanda Agregator de informaţii în timp real despre contrabanda cu ţigări
În fiecare lună te informăm despre cele mai noi capturi realizate de autorităţile competente si cele mai importante ştiri despre contrabanda cu ţigarete si produse din tutun din Romania.

Email
Mulțumim pentru abonare! Începând cu luna aprilie vei primi lunar cele mai importante informații despre contrabanda cu țigări, capturile înregistrate și eforturile autorităților în acest sens și alte articole și investigații jurnalistice despre acest subiect. Pentru orice sugestie, te rugăm să vizitezi secțiunea CONTACT

Asociația Producătorilor de Tutun a lansat o nouă campanie împotriva comerțului ilegal cu tutun din Regatul Unit

31 Iul 2017
Asociația Producătorilor de Tutun a lansat o nouă campanie împotriva comerțului ilegal cu tutun din Regatul Unit

Asociația Producătorilor de Tutun (engl.: TMA) a lansat o nouă campanie împotriva comerțului ilegal cu tutun din Regatul Unit. Această campanie se bazează pe alte campanii de succes, la punctele de intrare/ieșire în Regatul Unit și atrage atenția asupra rutelor specifice europene către regat, precum și asupra comunităților care sunt afectate de către comerțul ilegal. 

Există un flux mai mare de tutun ilegal, care vine din țări precum Polonia, Lituania și România, care mai apoi este vândut în diferite moduri. Cercetările arată că aceste moduri variază de la simpla vânzare către prieteni și familie la mijloace mai sofisticate, prin intermediul magazinelor de retail, social media și comunități online. Prin urmare, TMA își extinde activitățile de campanie, pentru a se concentra asupra acestor provocări recent apărute.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: http://www.romani.co.uk/news/stiri-uk/16356-asociatia-producatorilor-de-tutun-a-lansat-o-noua-campanie-impotriva-comertului-ilegal-cu-tutun-din-regatul-unit