Stop Contrabanda Agregator de informaţii în timp real despre contrabanda cu ţigări
În fiecare lună te informăm despre cele mai noi capturi realizate de autorităţile competente si cele mai importante ştiri despre contrabanda cu ţigarete si produse din tutun din Romania.

Email
Mulțumim pentru abonare! Începând cu luna aprilie vei primi lunar cele mai importante informații despre contrabanda cu țigări, capturile înregistrate și eforturile autorităților în acest sens și alte articole și investigații jurnalistice despre acest subiect. Pentru orice sugestie, te rugăm să vizitezi secțiunea CONTACT

Aproape 200 de percheziții efectuate de politisții specializați în investigarea criminalității

12 Mar 2018
Aproape 200 de percheziții efectuate de politisții specializați în investigarea criminalității

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat aproape 200 de percheziții, în cadrul unor dosare penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice.

 

Au fost instituite măsuri asiguratorii în valoare de peste 10.000.000 de lei și au fost ridicate peste 1.200.000 de țigarete, 2,162 kg de tutun și 271 de litri de alcool de contrabandă.

 

Pentru mai multe detalii, accesați: http://www.ziuanews.ro/revista-presei/aproape-200-de-perchezitii-efectuate-de-politistii-specializati-in-investigarea-criminalitatii-ce-au-constatat-oamenii-legii-897525