Stop Contrabanda Agregator de informaţii în timp real despre contrabanda cu ţigări
În fiecare lună te informăm despre cele mai noi capturi realizate de autorităţile competente si cele mai importante ştiri despre contrabanda cu ţigarete si produse din tutun din Romania.

Email
Mulțumim pentru abonare! Începând cu luna aprilie vei primi lunar cele mai importante informații despre contrabanda cu țigări, capturile înregistrate și eforturile autorităților în acest sens și alte articole și investigații jurnalistice despre acest subiect. Pentru orice sugestie, te rugăm să vizitezi secțiunea CONTACT

AJUTĂ-NE SĂ COMBATEM CONTRABANDA CU ȚIGĂRI

Dacă sesizaţi vreo activitate suspectă la punctele de trecere a frontierelor, pieţe sau puncte de vânzare a produselor din tutun, vă rugam completaţi, sub protecţia anonimatului, formularul de mai jos. Este important să descrieţi pe scurt activitatea suspectă surprinsă, data şi locul în care ea s-a intâmplat. Noi ne vom asigura ca aceste date vor ajunge la autoritaţile competente. Tot aici ne puteţi lăsa sugestiile dumneavoastră despre site-ul Stop Contrabanda. Vă mulţumim pentru implicare!

*Informațiile transmise prin intermediul site-ului sunt anonime si vor fi trimise mai departe autoritatiilor competente.